Citiraj:
Originally posted by msvrtan
i greg-u i gpremec-u O OKUSIMA SE NE RASPRAVLJA ali kad ste potegnuli: film je dosadan,sve stane u 15 minuta..bezveze razvucen..meni je nakon po sata u kinu bilo dosta zivota...skakutanje me podsjeca na istocnjacke poskocnice...uzas..draze mi je gladat filmove na otv-u...
|
hehe
nevjerniche...
Ako ti je dosadan Matrix, onda ti se ne svidja niti Tigar i Zmaj, pretpostavljam.
O ukusima se ne raspravlja? Nije stvar ukusa dali je neki film dobar ili nije, to je stvar dali ti se film svidio ili nije. Npr, meni je jedan od najboljih filmova General od Baster Keatona. Rijec je o nijemom filmu s pocetka stoljeca. Mnogima se ne svidja jer je film cista pantomima, ali film je i dalje vrhunski. Zatim, Das Boot je mnogima glup film jer je Njemacki, a ne Americki, i svi u filmu uglavnom govore njemacki (ma katastrofa, kako se usudjuju). Dalje? Moj ujak od Jacqueas Tatia. Film je besmrtan, ali mnogi su rekli da im je dosadan. Os malo Hollywooda? Ples na kishi i Prohujalo s vihorom. Orson Wels? Gradjanin Cane i Proces. Dali? Andaluzijski pas i rezanje oka britvom u tom filmu (scena je odvratna, ali film je i dalje genijalan).
Drugim rijecima, mozes ti reci da ti se film ne svidja, ali film je dalje vrhunski.
Greg, di je ona tvoja palica sto si je meni obecavao?