View Single Post
Staro 11.07.2007., 15:17   #12
mislav_os
freak
Moj komp

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor John Creasy Pregled postova
Zanima me jos nesto. Imam Chieftek kuciste koje ima odozada prostor za vent od 120mmm, s lijeve strane na kraju dva za 92mmm, te s desne kod optike 3 za isto 92mmm. Grafa mi se jako grije (ecs 7900gs), jer je imam sa stock coolerom ali ne onim zerothermovim... .. Temp zna doci i do 85c pod opterecenjem.
Kuciste mi se jako grije na doljnoj lijevoj strani, tamo gdje je grafa. Ali bas se ono kuciste ugrije, i to jako. Sad cu nabavit vf900 i njega smontirat, a zanima me dal da stavim na to mjesto vent da puse dodatno po grafi il da ispuhuje zrak van?
Gornji vent ce morat puhat unutra, jer mi se mema dosta grije, pa ce on nju hladit.
Onaj odozada od 120mmm ce ispuhivati zrak van.

Ovakav problem sam i ja imao....kuciste se bas ono grijalo tamo kod grafe.....I onda sam kemijao,stavio 80mm vent u ravnini grafe na starnicu kucista....Ispalo je da su se temp snizile kada sam stavio vent da ispuhuje zrak van....Pale su za nekih 3-4 stupnja u loadu,sto mi nije puno znacilo,tako da sam ga maknuo....

Da napomenem...vent je bio na 5V...Vjerujem da je radio na 12V bi temp pale za nekih 7-8C...sto se isplati,ali ako zelis tisinu,i spusti ga na 5V,nece puno pomoc...

mislav_os je offline   Reply With Quote