godinama radin svakave usluge dekodiranja mobitela, patchiranje satelitskih recivera (d+,premiere,tps...), sastavljanje sistema, reinstaliranje windowsa,poravci raznoraznih informatickih gluposti, kucna ozvucenja, auto akustika i ostale stvari koje spadaju pod informaticki sektor.
nikad nikome nisan trazija ni kune.
beneficije:
na desetke puta san nalija do cepa goriva mukte, u desetke kafica u 80% slucajeva nikad kavu ili pivo nisan platija (kuca casti), u policiji me svi znaju (također nikakvih problema ni za mene ni za ljude koji su s menon, a bilo je problema), iman besplatan vez za kaic u marini, automehanicar mi nikad kune nije uzeja, videoteka mi je mukte (lakse nego skinit divx s neta), petkon i suboton uvecer iman toliko pića koje posalju "oni" ljudi koje ja i drustvo ne mozemo ni popit koliko pristize.
sad se nemogu svega sitit ali ima jos privilegija koje me prate i na kraju ono najvaznije; svakih nekoliko dana dobijen poziv za novo radno misto. moga san radit na mali miljun mista samo sta san splicanin, ali jbg dalamtinci su lini

najdraze mi je ujutro oko 4 sta kaicen na po kanala na bad bacit tunju i uvatit dva fratra ili pica za na gradele pa udri po vinu
jos malo i dozvoljen lov na lignje...e onda je