View Single Post
Staro 10.07.2007., 23:24   #1
Smartguy
Spiderpig
Moj komp

Smartguy's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
Red face Novosti iz svijeta high end computer zvučnika

Dakle kupih nedavno ovo čudo od grafičke i pljunuh velike novce misleći da sam još uvijek u igrama kao i prije godinu dana(tada sam zaigrao zadnju svoju igru), međutim pogađate.... NISAM

Ja se sada doslovno slilim igrati igrice da ovo nebi propalo jer danas se zapravo sve vrti oko grafike. Ono čemu meni služe igre je da ubijem slobodno vrijeme kojeg imam malo previše. Igram titan quest koja je kopija diabla(obožavam ga ) sa predobrom grafikom ali nema onu igrivost kao diablo(samo kad je prvi put prelaziš ima )
Ono radi čega bi želio sačuvat ovu grafičku je to šta sam ovisan o max detaljima(skup sport). Pa tako bi volio odigrat crysis ili novi NFS u 11mj. kad izađe, ali jednostavno to više nije "ono".

Muzika je ono šta mene zanima(zabavlja), imao sam prije Z2300 i zvučnici su mi bili predobri ali uvijek mi je falilo na potenciometru da još malo pojačam.(a kome ne fali )
Pa sad mislim prodat 8800gtx(cca. 3500kn(praktički nova)) te kupit si Z5500 i neku grafu tipa 7600gt. Ali mene brine to šta su ti zvučnici izašli prije 3 godine ili tako nešto pa mislim da će svaki čas nešto novo izać i zamjenit ih. A to nije kao grafičke da svako mjesec dva izlazi nešto novo nešto jače.....
Isto tako razmišljam o Z5450 jer iskreno mrzim žice a koliko vidim zvučnici su jako dobri i ne zaostaju u kvaliteti zvuka radi wirelessa.

pa ja sad vas pitam jel ima ko kakve informacije o nečemu nadolazećem iz creativa ili logitecha. Creative koji je jako dobar nije izbavcio novih(jačih) modela ima 5 godina. (imam neki osjećaj da će izać nešto)

Mnogo hvala na čitanju ovog podužeg posta punog mojih briga i patnji i osjećaja i doživljaja