View Single Post
Staro 09.07.2007., 11:32   #595
giga
Tlacitelj i neznalica
Moj komp

giga's Avatar

Datum registracije: Dec 2003
Citiraj:
Autor KnezTame Pregled postova
@Giga
Kolko sam ja pratil razvoja Stalkera, te cital po netu, desilo se sljedece;
developeri su zamislili jedno, napravili veliku vecinu toga, no kad su nasli publishera, publisheru se to ni svidjelo, te su naredili "poglupljivanje" igre, nebi'l se svidlo sirim masama, te nebi'l oni cim vise zaradili.

Tak u orginalnom koncpetu igre zamisljeno je bilo sneekanje, uklanjanje tijela da ih cuvari ne nadju, sva sila vozila za upotrebu, izmjene dana i noci, jos 4 vrste nepriatelja, koje su publisheri izbacili, te kolko sam ja skuzil, trebala je biti jos jedna mapa, il Dark Valye je trebo biti veci, s puno podzemnih pecina, labova il kaj vec.

Publisher je to sve izbacil, te smo ostali kratkih rukava, jedino kaj mozes je potrpat puno modova, te probat uzivat kolko tolko, kak su developeri zamislili...

Ko zna mozda jednom izadje official patch kojim bi se to sve vratilo na stanje koje je zamisljeno...
Vidis to nisam imao pojma,jako lijepo mi to sve zvuci,osim prijevoznih sredstava,to mislim da je nepotreno jer bi se izgubio ovaj stimung. Fucking komercijala! Ah,nis uzivati cu u ovome. Da i meni je stalker jako drag uz sve bugove,ima ONO nesto.