View Single Post
Staro 09.07.2007., 09:05   #87
raf
šlap
Moj komp

raf's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
ja radim za 250 kn. svima kojima sam radio su mi slali jos prijatelja, a neki su jos par puta donijeli.
Inace mi u prosjeku treba 4 sata za sve, ali instaliram to kao da je moj. 1 h ode na bekup, zato sto ili nemaju mjesta ili postoji samo jedna particija. 20-30 min za kopiranje + 10 min za trazenje sta treba beckupat, jer vecina ih nezna sto im treba, ali uredno zovu ako sve obrises. i jos 20 min da to vratis eto 1h.

Pa onda win, autopatcher zadnji,nod, nero, daemon tools, office 2003, proofing tools, pa upgrade na 2007 (tako da bi imati hrvatski thesaurus)[ovo se na kraju pokazalo kao greska jel 2007 snima u format koji 2003 i oni prije nerazumiju] naravno firefox sa svim korisnim dodacima, itd da sad nenabrajam..

Naravno prije toga ide otvaranje kucista pa gledati koja maticna, grafa, nesto dodatno, pa na net traziti driver. Ovo je najgori dio posla jer nitko nema CD ili mi donesu od simensa 555... Naravno nemoram ni spominjati da neki proizvodati tipa gigabyte ima download oko 20-30kB/s pa nakraju i to traje bolesno dugo.

Inace sam se osjecao super kada ti netko zahvali i da ti 250 kn, ali evo u zadnje vrijeme me jednostavno nervira kada lijepo kazem da nekoriste IE vec firefox, a IE samo za neke stranice koje nerade u FF. tako da sam onome koji mi donosi svaka 3-4 mjeseca napravi disk image i samo ga vratim te stavim updejtove jel mi je fakat muka vise tog kompjutera.

Nedavno mi je neki lik donio turbo star komp, nesjecam se vise sto je donio ugl nije imao ni lan na maticnoj pa onda osposobit wlan, a tek driveri. I onako iz sazaljenja mislim jadan lik nema para za posten komp, i na kraju saznam da je bolesta ko suga, pa mu lijepo rekao da sljedeci put za tak komp 500 kn ili neka kupi novi
raf je offline   Reply With Quote