Citiraj:
Autor jollyb
brata zanima, da li ima sporijih/bržih mem. martica za fotić? ono, kad slikne sliku, da duže traje kod zapisivanja slike na karticu? nemam pojma o tomu pa moram bubnuti
|
e pa to okidanje je recimo mali problem bio kod a5x0 serije pa ja zato nisam uzeo a540 kad sam kupovao... jednostavno ima neku zadrsku, ne znam zbog cega, zbog kartice nije... dok je recimo na ixusu60 to spremanje gotovo trenutacno, stvarno je puuuno brze, s kojom god karticom, starom, novom, malenom, velikom...
ali zato a5x0 imaju bolju optiku, bolji zum i manualne postavke u odnosu na ixuse...
Citiraj:
Autor jollyb
i još, pošto je fotić na baterije, koje punjive baterije je najbolje uzeti i koji punjač?
|
imao sam one duracelke iz vemila za nekih 130 kuna (4kom) oko 2800mah (ili koliko, ne sjecam se vise) i stvarno su bile super, moja preporuka...
a ove sta si pokazao, mislim da nisu neke, nekako su prejeftine za 4kom, bilo bi puno bolje uzet ove:
http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...0&Sifra=403023
a sta se tice punjaca, ako ti je vazna brzina punjenja, uzmi neki brzi, ali imaj na pameti da oni vise griju baterije i tako im smanjuju vijek, pa bi bilo najbolje uzet neki koji ima mogucnost biranja jacine struje punjenja, makar hi-lo...