Citiraj:
Autor rams
Gdje to kaze? Daj link, ja di god gledam svugdje kazu da je dobar aparat.
EDIT: zamolio bih ribu, kaze da ima 5500, da uslika jednu sliku (bilo kakvog sadrzaja) na najvecoj rezoluciji i okaci ju tek tolko da vidim kako izgleda, hvala 
|

Na slici nije nista doradjivno.
U opcijama ima 03M; 1M; 2M; 4M/N (normal) i 4M/F (fine).
Ovo je slikano na 4M/N, jer nikad nisam primjetil neku vecu razliku izmadju normal i fine, jedino su slike duplo vece.
Ako se netko zeli baviti ozbiljnije fotkama aparat ima mogucnost i raw formata zapisa, time da kod mene s tim formatom jedna slika ima ~8MB.
Ovo kaj sam ranije napomenul za stativ, sigurno da je kod njega lakse, kad moj ima max ISO 400.
Da postoje bolje slike postoje, ali u tom cijenovnom rangu je u samom vrhu.
Eh, kaj velite na moje lijeno tele od kojih 60-65kg

.
Edit:
Citiraj:
Autor Jelc
Evo kaj veli jedan sretni korisnik:
"I was very unimpressed with this camera, the shutter speed is slow and the image quality is shocking. My 2MP camera phone takes better quality shots than this. NOT HAPPY"
|
To sad ovisi o onome koji koristi (shutter). Je da mu treba jedno vrijeme da si nastela sve postavke (ako mora), ali je puno krace nego na npr. novo kupljenom sonyju 650, ali te postavke si nastela na prvom "zubu", a onda slika trenutno.
I jos jedna sitna napomena, aparatu ide 4-ta godina i jos uvijek moze biti konkurentan za kucnu upotrebu (slike 10x15, a i vece).