Citiraj:
Autor Codiac
gle astal ocito si premlad i premalo iskustva imas u serviserskim poslovima. nemoj se sada uvrijediti ili jos gore poceti vrijedjati jer se to da iz tvojih postova procitati.
|
hehe, bas

a valjda je ovih dana i 3god iskustva premalo
nemam razloga vrijedat nit sam ikog ovdje vrijedo, mislim da je to najnizi oblik komunikacije
dobar serviser ima lijepo externi hdd na kojem ima sve sta mu je potrebno za veliku vecinu danasnjih kompova pa onda stvari idu podosta brze
ne omalozavam nicije vrijeme/rad, ali meni se cini da je 400kn previse, gledajuci iz aspekta ''tezine'' posla, no vrijeme je novac pa onda lupi kolko mozes...
ja to ne gledam bas na takav nacin, pokusavam prije svega biti posten i kad nekome sredujem komp pogledam malo i njihovu ''zivotnu'' situaciju kolko mogu dok radim, ja sigurno necu propast za 100kn sta cu manje naplatit, nekom ce mozda dobro doc...
nisam nikad naplatio vise od 300kn i ne namjeravam
vjerojatno ce netko rec da je to losa taktika, i je, sa poslovnog stajalista ''zaradi sada i nikad vise'' (kod istih ljudi), ovako sam i ja i oni zadovoljni i zvat ce opet ako imaju problema