View Single Post
Staro 07.07.2007., 20:21   #4
unbound
Onaj sto ima...

unbound's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Evo update. Uspio sam skurit graficku :-) U biti ne smatram da je moja krivica.
Istekao sam tv-out i malo gledao te konektore i isao ponovo ustekati u graficku TV-out. Upaljeno racunalo i TV. Prilikom ustekavanja tv-outa gasi se racunalo i vise ne dolazi slika na monitor kod reboota. NISAM krivo gurao konektor niti je to fizicki moguce. rezultat - skurena graficka. Nikakve paljevine nema, nista se ne vidi da gorilo. Primjetio sam da kada primim konektor od TV-a u ruku i drugom rukom primim kuciste da drma struja. Oko 50V sam izmjerio. Sjetio sam se da sam citao da je neki lik uspio skuriti 3 tv-outa na 3 graficke na isti nacin. Danas pricao s nekim frendom i on kaze da se to desava i kod njega i da je i ON uspio skurit 2 graficke stekajuci TV-out na "zivo" i da i kod njega drma struja i kod jos mase ljudi i to je kao "normalno".
Prije sam stekao na "zivo" na 6800 i nisam nikada dozivio nista slicno.
Kad zbrojim 2 i 2 ocito je da se ne radi o slucajnosti kada se to desava masi ljudi. Sada mi vise ne pada na pamet spajati TV-out na zivo. Gasim i TV i komp.
Evo jedan zadatak. Ajde primite kabel o tv-outa u jednu ruku a drugom dotaknite kuciste pa da vidimo kako je kod vas. Nece vas jako zdrmati ako bude uopce. Samo nemojte vise spajati nazad dok vam radi TV i komp da se ne desi isto.
Ne znam vise sto da mislim, sve mi je to jako cudno i definitivno nije slucajnost.
unbound je offline   Reply With Quote