View Single Post
Staro 22.08.2002., 22:06   #32
gpremec
matroxfanatic

gpremec's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MP3-razmjena...

Citiraj:
Originally posted by msvrtan
dofuram ti ja par jako dobrih filmova...i vidio sam matrix dvd kvalitete ali ga nemam (grozan film)..podsjetime kad bude tach u igri pa bum nasao...

a to sta ti kazes za dvix vrijedi onda i za mp3-ice...smece najobicnije..a nisu jer ono sto ti mozes cuti je sve u mp3-u ..

znam da je razlika u zvuku ako imas liniju od 100.000 maraka ali kolko nas ima to...a onda ni cd nije najkvalitetniji..
Gle, ne treba meni Matrix na divx-u kada ga imam na DVDu. To sto ti mislis da je grozan film, moram te pitati na koji nacin. Osobno sam ga dozivio kao horor, ali ne zbog scena, nego zbog price u pozadini.

Osobno smatram da je razlika izmedju DVDa i divx-a nekoliko stotina puta veca nego razlika izmadju AudioCD-a i mp3-a. Kao sto si sam rekao: da bi se cula razlika izmedju AudioCD-a i mp3-a potrebno je vrhunsko pojacalo s opako dobrim zvucnicima, kombinacija koju rijetki imaju doma (takvi i mrze mp3 iz dna duse, upravo zato jer cuju razliku).

Sto se tice filmova, ne trebas mi ih nositi, jer ih, nazalost, niti necu stici pogledati. Uostalom, i dalje cu radije otici do videoteke i dati 22kn za 3 filma na DVDu i ubiti se u kvaliteti. To je ispod 8kn po filmu.