View Single Post
Staro 06.07.2007., 12:29   #1
marko.maky
Premium
Moj komp

marko.maky's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
WinFast TV 2000xp Expert + Vista

Pozdrav svim korisnicima PC Ekspert foruma
Imam jedan problem koji me već duže vreme muči.Imam tv karticu Leadtek WinFast TV200xp Expert i os windows vistu.Da bi gledali tv morate instalirati drajvere za karticu i program pomoću kojeg gledate i snimate tv program.Ja sam sa njihove stranice skinuo drajvere za vistu i program (piše da je za vistu) i to instalirao.Problem je ovaj kada kod uđem u program da gledam tv on mi ugasi Aero sučelje i prebacime u vista basic (koje veoma loše izgleda), i to me veoma nervira.Ali nije to najveći problem muči me to što neće da snima tv program tj snima ali bez slike (sve je crno) i nema zvuka.Ili nekad (češće) se dešava da ima slike a nema zvuka.
Ja popizdim i izbrišem taj program koji sam skinuo i instaliram onaj koji sam dobio sa tv karticom.Stvar je sada ovakva,više mi ne gasi aero sučelje ali problem sa snimanjem je i dalje ostao.
I da često mi se tokom gledanja tv-a odjednom isključi zvuk pa moram ugasit i program i ponovno upaliti.

Mene zanima je li neko (ko ima ovakvu ili sličnu karticu) uspeo rešiti probleme?
Hvala vam unaprijed
marko.maky je offline   Reply With Quote