Ma, nemrem a da ne prokomentiram ova kojekakva napuhavanja...
Moje je mišljenje sljedeće:
Da bi se na ovakav način odnosio prema kupovini miša, da te bi zabrinjavala ne znam kakva preciznost i sl. gluparije, moraš biti okorjeli, ali ono full full teški gamer koji 24/7 igra AA ili COD i slične stvari...
Ja sam imao mnoge miševe, od običnih po 50kn, preko kojekakvih gamerskih i sličnih, i na kraju sam završio na MX1000 Bluetooth Edition....
Stvar je u tome da se na svaki miš treba priviknuti i onda ti svaki paše... (ono, ovaj mi je prenizak, ovaj debeli, ovaj nije precizan i sl. to je ala DFP-ovski)
Preciznost miša je po meni glupost koju je teško primjetiti u upotrebi (laser/optika, ma daj - ono 20x precizniji

......)....
Trenutno koristim već navedeni miš i ispočetka mi je bio malo pretežak budući da je teži od bilo kojeg žičanog miša, ali naviknuo sam se, i dalje igram sve kao i prije i ne vidim nikakve razlike.... Bluetooth ili ne, također glupost (iako ga imam) jer ko će upravljat mišem s druge sobe...

(tipkovnica je druga stvar, tu je već to korisno ako imaš na njoj ekran kao npr. na MX5000...)
I sad za kraj:
Ako si neki razuman korisnik s normalnim potrebama, uzmi jedan od preporučenih miševa koji ti se više sviđa i to je to, bit ćeš zadovoljan...
A ako nisi, e onda moraš isprobati dotičnog miša prije nego ga kupiš da bi vidio jel to za tebe ili ne....