Ja ne kuzim cemu se ljudi sablaznjuju Syssove cifre. 400 kn je korektna cijena, a meni se cini cak i preniska za dobro instaliran i podesen sistem. Instalirati OS je 1h, i to je otprilike 20% posla za dignuti novi sistem. Ostatak su driveri i programcici, podesavanje, ubacivanje postavki i dokumenata korisnika, test rada. Ne znam kako vi, ali ja se uglavnom srecem s korisnicima koji ocekuju kljuc u ruke, i ako im npr. ne instaliras i podesis firewall, iskljucis Indexing Service i Auto.Updates, stavis BSplayer, Winamp, Winzip itd... a da to nisu sami zatrazili (sto ionako ne znaju, neuki useri), za 3 dana te zovu i *ebu mater da sto im nisi stavio neku zastitu, da im komp sam nesto radi, trosi promet etc.
Kuzite, 90 % ljudi ocekuje da komp ima "sve" i moze raditi "sve", bez da to posebno zatraze. Jednom mi je jedan tip pokusao objasniti da je to kao da kupis auto bez volana.

Onaj tko digne sistem, a niti ne otvori user accounts, system properties i services, nece se bas nagledati puno korisnika...