View Single Post
Staro 05.07.2007., 15:59   #73
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
1h za reinstalaciju? jea rajt... dok napraviš backup svih mogućih dreqova, instaliraš win pa programe, podesiš sve da radi kako spada (svi mogući updateovi automatski, osnovna sigurnost i sl.), ponovo osposobiš net i vratiš backup (mejlovi, dokumenti i sl.)... to je jedna večer (naravno) poslije posla, a rata kredita se neće sama otplatiti

nisam ja kapitalizam izmislio

kad ti dođe majstor popraviti frižider, bojler ili vešmašinu on isto klikće next, next jer je sve to vidio 10000 puta, pa opet ne naplati rad 50-100kn... po čemu je rad informatičara drugačiji? ja sam isto 100-150kn reinstalaciju naplaćivao dok je bilo "za cugu", ali sad imam drukčije troškove i koju godinu iskustva u servisu i administraciji sustava tako da nemamo šta razgovarati. ne paše? eto ti servisa za 1500kn ili nađi od susjedove susjede bratića koji zna kompjutore (a nakon takvih obično u dos-u moram podatke spašavati i opet ti caltam 4 glave).
potpuno ispravan stav, i podržavam. Jedino kod nas ljudi teko doalze u doticaj sa računalima i potrebitim servisima (pošto sad izlaze an vdijelo razne "hgspot, velim, i ine konfiguracije) ..
a i dobro kažeš kad crkne veš mašina, zoveš majstora i platiš... ili TV.. ili playstation...
i sad za komp odjednom treba radit džaba?

Citiraj:
Autor ZED Pregled postova
Idesss, koja lova, nek daj mi reci kome ti to radis, jer ja neznam normalnog covjeka koji bi tebi za nekaj dao 4glave
nego, kad budeš imao viška posla, a netko treba da mu se popravi "kompjuter", zovi me

Citiraj:
Autor syss Pregled postova
pusa zed
pusa obadvojici
Gabre je offline   Reply With Quote