ovak, kad sam radio kod stare u ketu na falerovom, tamo sam dobivao 250kn na dan, bez obzira na satnicu. sad kad sam u inemu, rekli su dečki 20kn sat, ali je moguće da isto isplačuju 250kn, pa sam krivo čuo.
što se tiče kompova... eh
dobi se kučište prazno, matična ploča zapakirana, core2duo, memorija i sve kaj normalan komp ima osim grafe.
prvo treba izvadit iz kučišta onaj zadnji dio di dolazi matična i stavit novi.
raspakirat sve komponente i zaljepiti neku naljepnicu sa kodom. poslije toga mema u kučište, sve zašerafit, floppy i dvd zašerafit gore također
sve kablove složit tak da ništa ne dodiruje, ni vent ni memu (a kučište je malo neko aopen oni uredski kaj mogu ić na uredski stol)
onda dok se sve to stavi unutra, dok se svi kablovi još onom trakom niti jedan kabel nesmije bit labav..
to sam i ja mislil da ću složit komp za 20 min, pošto je za moj isto negdje tak trebalo
a imamo 400 kompova za složit s tim da nama 6 ide oko 50 kompova na dan s radnim vremenom od 7 do kojih pola 5
edit: evo danas je došla privatna narudžba za složit jedan komp i unutra je išao quad kojeg sam imao prilike testirat ^^