Zamjenio sam stock cooler 8800GTS kartice iz siga sa HR-03 Plus i ostao paf. Naime, stock svoj posao obavlja korektno, ali thermalright je pomeo pod sa njim. Najvisa temp GPU-a koju sa primjetio u loadu nakon igranja, uzastopnih instanci 3DMark06 je nevjerojatno niskih 53 stupnja (cca. 25 stupnjeva manje nego prije), a idle je oko 46 stupnjeva (zanimljivo mala razlika izmedu loada i idlea, za razliku od originalnog coolera gdje je load iznosio i do 80, a idle oko 60). Takoder temp rama i ambient su niskih 45 stupnjeva. Naravno na hladnjak je stavljen 92mm Scythe Minebea Low (17dB) koji svoj posao obavlja solidno (nazalost to je jedini pristojan tihi,a opet mocan 92mm vent koji se kod nas moze nabaviti, pucao sam na Noiseblocker XE1 92mm). Takoder je isprobano i samo pasivno hladenje, nije preporucljivo (load temp oko 83 ,nije lose uopce, ali problem je dosta vece zagrijavanje rama na kartici kao i citavog kompa). I najveca sreca je pad temperature u prosjeku 5 stupnjeva za svaku komponentu u kompu iz siga (znao sam da grafulja mora utjecati,ali nisam mislio da tolko). Sve temperature sam mjerio everestom (i sa stockom i sa HR-03 plus). Velika preporuka vlasnicima G80 cipova. Unaprijed se ispricavam na duzem postu.