nije ga vidio pod disk managment. Ali su se cudne stvari pocele dogadjat.
Spojim ga dan kasnije na laptop i vidim prepozna on novi USB device. Odlicno, odlicno si mislim ja. Ali ga nema pod My Computer ili Device Management... Kliknem na safely remove device i tamo uredno pise "Samsung USB HDD..." weird shit.
Spojim ga danas na drugi komp (desktop) i pocne on ucitavat autoplay

Jos uvijek klikce ko lud, uspijevam procitati folder i file strukturu, cak sam i uspio neke fileove obrisati (jer prije nego ode nekoj firmi na popravak, ako tako odlucimo, ja se moram rijesiti nekih privatnih downlada koje imam gore, pogotovo ako se recovery naplacuje po megabajtu. Ne zelim da mi firma ispostavi racun za mojih 40GB sranja koje imam gore

)
Ali ne mogu sve foldere citat, evo vise ne mogu ni one koje sam prije 10 minuta mogao..
edit: sad kad pokusam citati foldere javlja: "The semaphore timeout period has expired" Semafor hehe
Weird shit. Trazit cu dozvolu da rasturim ovaj case i vidim da nije mozda stvar u tome sto je disk labavo spojen na case nakon pada... Naravno to sto klikce znaci da nece jos dugo, ali nek radi dovoljno dugo da povucemo sve s njega i ja sretan