@Hennesy
Gle..
1) Nema s939 ploča sa DR2 memorijom, ono što ima DDR2 je Am2 socket, ovo nije intel i kontroler za ram je u procesoru a ne u čipsetu prema tome - s939 DDR a AM2 je DDR2...
Asrock Dual SATA i novija revizija Dual VSTA su s939 ploče ali možeš uzeti i neku nf3 ili K8T800 ploču (čisti agp) ako si zadovoljan s grafom...
2)Winchester je dobar proc, isto kao i svi ostali A64 na s939 sad kolko ide na OC ovisi o reviziji pa i samom primjerku, to bi trebao pitati vlasnika

ali što se performansi tiče to je CPu koji je (ja mislim više nisam 100% siguran za množitelj) s multijem 10x 512kb cachea i ima MMX, 3DNow+(Pro), SSE, SSE2 setove i CnQ, tako da ako je multi 10x default je 2gh a na bilo kojoj nf3 250 ploči bi trebao doći do 2500Mhz a možda i više tako da ga slobodno uzmi ako oćeš na proc sa 512kb cachea ić, ja imam venice koji ti je isto to samo ima još i SSE3 set i to je to i više nego zadovoljan sam njegovim uslugama...
@Bugger
Ok bio je nesporazum vidim, istina neće biti neke urnebesne performanse u globalnom smislu, ali ja velim ti da će osjetiti itekakav skok, čak i na P4 2.6Ghz (koji uopće nije baš tolko slab) a vjeruj mi da su FX5200 i 9550 malo drugi slučaj imao sam ja i jedno i drugo i to je već nebo i zemlja, još će mu veća razlika biti kad prijeđe nego je tebi...