Citiraj:
Autor yedwy
Gle to sad ovisi prije svega o tome - koliko si nezadovoljan svojim monitorom, s939 je uistinu napredak u odnosu na Socket A ali nije toliki napredak da bi se isplatilo žrtvovati lovu za neki dobar mnitor i trpit npr 15" CRT...
Ako se odlučiš na prijelaz i zadržavanje rama - traži tu na tržnici kakav San Diego ili Opteron 146 ako se pojavi to ti je najbolje njih pikneš za ispo 400kn i k tome neku ploču koaj ti odgovara, neznam misliš li zadržati grafu ili ne, ako misliš traži neku AGP+PCI-e ploču tipa Asrock Dual VSTA a ako ne misliš neku nf4 ultra/SLI ploču...
|
Hmm, hvala na odgovoru, ali...
Prešao bi na 939, ali ne bih mjenjao grafulju. A koliko vidim to nejde, osim na ovu Ascork ploču koju ti kažeš, a to ipah nebi (a koliko vidim ima i DDR2). Koliko vidim hgšrot ima najveću ponudu 939 ploča, koju bi mi preporučili?
Evo npr. SuperUnknown prodaje ovo
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=73659 . Iskreno nisam upoznat s tim "novijim" procovima pa neznam kakav je, ali mu je cijena ok. I da to sve bude cca 1200kn, makar onda još i grafička, još bar somić kuna (da mogu koliko toliko UT3 igrat - ako), o maj gad... a novi kuler tek...
Koju grafulju? Da to sve bude cca 2200 kn...
Da li mi se to zaista isplati? Imam love ali, ni vrit ni mimo. Nedovoljno za novu core2duo konfu, a opet previše za nešto što mi u skoroj budučnosti neće baš previše služiti...
Ili puknuti za cca 180 kn 2500+ (ne mobilac) s dobrim stepingom (KQYHA) i kolokati do bola, tipa 2200mhz...
..pa onda tamo na jesen piknuti sve na friško za cca 5,5k kn.
Thx!
...
Znam da sam evo malo ugnjavio, al eto... pokušavam pametno odlučiti...
Citiraj:
Autor Nixis
...Ne ne ljutim se što upadaš,nemam razloga ,samo daj! 
|