View Single Post
Staro 03.07.2007., 21:34   #18
bad::cat
zloČesta maČka
Moj komp

bad::cat's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
tommy lijep poklon.... ja sam svog također kupila prijatelju za poklon ali je na kraju ostao kod mene. zamorac je najslađe stvorenje na zemlji

sa zamorcem nemaš nekih briga. uvijek pazi da ima dovoljno hrane (zrnja), vode, da mu je čisto i suho (dovoljno ga je čistiti svaki drugi dan)...zamorci jako vole voće i povrće ali pazi što ćeš mu davati. recimo, nikako mu nenmoj davati kupus, to ga napuhne pa će ga boliti bušica. s voćem ne možeš fulati. moj jede sve, od jabuke, lubenice (ufff lubenicu trebi ko lud), naranče, limuna, banane.... isto tako moj jakoooo voli zelenu salatu i zapravo to mu je pored zrnja glavna prehrana.

zamorci se vole kupati, ali nemoj baš prakticirati to često. moj se kupa jednom mjesečno, topla vodica, baby šampon, jedino što mu nije baš po volji je feniranje

to su jako društvene životinjice stoga moja preporuka je da ga držiš u prostorijama gdje boravi cijela obitelj, npr. dnevni boravak. nemoj ga dugo ostavljati u sobi samog, rastužit će se.... zamorci se vole maziti i vrlo brzo se razmaze pa traže da ih se češka. ja svog znam uzeti u krevet dok recimo gledam tv, e... znaš koja uživancija. ja ga češkam a on cvrkuće... preslatko

bad::cat je offline   Reply With Quote