evo odlucio sam se da napokon stavim tocku na i sa kompom, a za to mi fali jos samo (dobro) napajanje, ovaj Hiper je sto se mene tice svoje dao, ne hcem ga vise u ovoj konfi jer je jedino sta se cje u njoj, a nekako mi vise ne ulijeva povjerenje, previse se (po meni) grije, ma sta kompliciram...ocu novo napajanje i tocka!!
sada se troumim, napajanje ce sigurno bit modularno, do MAX 850Kn, mislim se medju ovim modlima:
1.
Corsair HX 520W, po opcim dojmovima prvi izbor, cuo da je jako tiho, kvalitetno, cijena 760Kn, ne znam kolko se daje garancije na ovo pa ako neko zna nek napise jel...to me jako zanima
2.
Enermax Liberty 500W, ovo mi je nekako najdraze, svidja mi se izgled sta ja znam, uglavnom znam da je dosta kvalitetno al ne znam kolko, i jel se moze nosit sa Cors-om, 831Kn, 2god garancije
3.evo crne ovce, al eto da i njega stavim jer je cijenom i snagom tu negdi:
Tagan 530W Easycon, a sta ja znam, valjda Tagan ko tagan, samo sto ovaj ima 12cm vent a ne one male zujalice, 830kn, 3 God garancije
najvise me zanima dvojba medju Enerom i Corsom, ak su priblizno isti (a bolji od Tagana) uzeo bi Enera, ovih 20-30W vise-manje me uopce ne interesira.
primjetit cete da sam izostavio Seasonic, e pa preskup mi je, necu skoro 1000kn za PSU dat

, a i ruzan je (da sminker sam pa sta, al ne toliki da Raptoxx uzmem!

)