View Single Post
Staro 03.07.2007., 13:53   #86
Pomo
Laughing Man
Moj komp

Pomo's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Atest radiš samo jednom po instalaciji i to je to. E sad koliko atest dođe je teže odgovoriti. Imaš drito na tehničkom nekih 1100 kuna za platit, pa vaganje auta (meni bilo 150kn), pa nova knjižica i prometna 250 kn. Ne radiš više s tim autom eko-test, ali ti naplate nekih 550 kn više na svakoj registraciji.
Prijenos instalacije na novi auto bi u teoriji trebao biti moguć, ali u praksi po meni neisplativo (opet procedura za vratit auto na staro i troškovi iste i još plus ruke).
LPG-u cijena nebi smjela pratiti rast cijene benzina, ali kod nas to zavisi o pohlepi nadležnih jel, tako da je istu teško predvidit.
A cijena ugradnje? Takodjer zavisi, mislim da je instalaterima glavna zarada rabat od prodanih dijelova, jer je Boyski meni računao ruke 82 kune sat...
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams ... glitter in the dark near Tanhauser Gate. All those ... moments will be lost ... in time, like tears ... in rain. Time ... to die.
Pomo je offline   Reply With Quote