03.07.2007., 03:27
|
|
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
Autor bobe
serviser budes tako da rastavis i sastavis 20 kompova i visis cili dan po netu, tj PCE-u, al pusti ti to, sada dok si mlad i mozes birat, odi lipo zavrsi neki normalni fax, makar samo visu skolu, pa posli mozes radit i ko serviser ako oces, al mislim da neces jer ces vjerojatno moc nac puno boljeg posla, pusti te vecernje skole to je za q, tek ti je 16 lagano na fax pa si na konju
slažem se s ovim
OT: za ovu placu ne bi dolazio ni lezat na posao, iskreno, to je potplacenost ispod svake normale, sto se tamo ne moze nac boljeg posla? ja bi osobno radje na baustelu, pogotovo ovu nasu tu, radio sam cili 5. misec (kad su pocele vrucine reko astalavista), radno vrime 08-18, 25kn na sat, posao uopce nije tezak (knauf, bojenje, spusteni stropovi i sl., s tim da ja cili zivot radim doma pa poznam te poslove, sebi lipo zaradio za pijancevanje, a takvog posla tu ima kolko god oces......
|
i s ovim, osim šta tu vrstu poslova (knauf, bravarija, stolarija i sl...) ispod 30-35 kn sat ne prihvaćam, i isto ljeti ne radim..u majstorskim branšama uvik ima posla, samo tribaš znat radit
serviser računala u nekoj našoj inf firmi, ni pod razno
bolje ti je ,ako to baš želiš, radit za sebe (tih 2500 ćeš zaradit a nećeš ni primjetit da si radija)
|
|
|