Citiraj:
Autor nikola8
evilm@ster potpisujem tvoju izjavu uvezi veze,rodbine itd  .nego da ne otvaram novi topic.ovako mene podosta zanimaju racunala,vise od trenutnog posla kojeg radim a to je strojobravar,to sam i zavrsio srednju skolu
|
Eto i ja radim kao strojobravar samo sto sam zavrsio skolu za elektronicara, najveci je problem u tome sto me strojobravarski i mehanicarski poslovi nikada nisu zanimali, a i trenutacan posao koji radim je totalna koma, svaki mjesec preko 200h rada sto znaci ukljucuje svaku subotu kao radnu, a i zna se nedjelja zalomiti, s time da si cjelo vrijeme pod normama, a placa je bruto 8.30kn po satu sto je daleko ispod hrvatskog prosjeka... najveci je problem sto je tako u gotovo svim firmama u HR a i kod privatnika... znaci jedina opcija kod nas je da krenes samostalno u neki posao ili da radis u drzavnoj firmi, ili malo boljoj privatnoj firmi... kad smo kod sastavljanja racunala taj posao i nije bas neki zgoditak, jedino sto je dobro ako se mozes zaposliti kao recimo trgovac u ducanu sa informatickom opremom...