View Single Post
Staro 03.07.2007., 00:01   #1
bobe
teta Mraz

Datum registracije: Apr 2006
Shopping...ZG...Graz..di i kako? molim preporuke

eto sibam na fakin prijamni za 9 dana u Zg, pa cu uspu malo u Shopping kad (ako) se upisem...

prvo sto cu reci je NE, necu kupovat nikakav hardveraj jer mi je toga iskreno vise pripun kufer (dobro mozda neku sitnicu vent ili sl....), mislim kupovat nesto robe (odjece da eh...), par reba, tenisica, nekakve jakne majice, i tako to...gluparije jel, ne hebem kolekcije jesen/zima `08 tako da me ne zanima ako su stvari od prosle god i tako... e pa sada, mene zanima, dal da picim do Graza, tj jel se isplati u pogledu cijena i sto je jos vaznije, ponude, ili da trabunjam po Zagrebu...pa sta nadjem...

zanima me jel se moze u Grazu nabasat na neka veca snizenja sredinom ovog sedmog miseca, ono da se bas moze kupit par (stvarno) dobrih stvari za par stotinjak €, znam da u Becu toga ima na veliko jer mi je rodica tam, al to mi je ipak malo predaleko.

dakle ako neko zna nek mi preporuci neke dobre robne kuce ili butike u Zg i Grazu, ono da ima stvarno dobrih stvari, pa nek je i skuplje hebe me se, i nek rece misljenje o tome dal se isplati ic u Austriju

ovo pitam jer znam da u Zg ima dosta vas koji idete preko granice u shopp, a mislim potrosit podosta novca pa ak se nes moze ustedit, i opet ponavljam, ak ima bolja ponuda bez razmisljanja bi se provojkao malo dalje

aj moderi nemojte mi brisat ovo molim vas, ipak je svastara, a treba mi ovo u St nemrem nista normalno nac za obuc se

bobe je offline   Reply With Quote