View Single Post
Staro 02.07.2007., 16:52   #2
eluminer
Premium
Moj komp

eluminer's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Prvo, s ovim što ću ti ja predložiti se vjerojatno nitko neće složiti, ali ima sve šta si nabrojao osim prednjih vrata koje prikrivaju cd-romove... (jesu neka vratašca, ali više za ukras..)

To je ovo:

http://www.thermaltake.com/product/C.../vc3000bws.asp

Preporučam ga jer ga imam, i relativno sam zadovoljan.... Znam da svi pljuju TT, ali meni je ok kučište... Ima poprečni kavez za razliku od soprana, što je bolje pri ugradnji dužih grafa... (inače, ja sam isto htio soprano dx ali ga nije bilo, a rekli su mi da bi bilo moguće da dođe sredinom srpnja što naravno nisam mogao čekati (osim srebrnog, ali hello..), pa je pala odluka na ovo...)

Onak, lijepo izgleda, a mjesta ima kao i u svakom prosječnom midi tower kučištu...
Po meni 8/10....

EDIT:
Vjerojatno će ti većina preporučiti čufteka, i antec i sl. mrcine kojima tt nije ni ravan, ali čini mi se da si istog mišljenja kao i ja, i da ti je važnije da je kučište lijepo od toga da ima 20kg željeza i da možeš traktor podložiti njime dok mijenjaš kotač...
Inače, kučišta od recimo čufteka (a i antec) srednjeg ranga (znači do nekih 800-1000kn) su mi tako ružna da bi radije imao komp razbacan po podu...

Samsung LE-32 B530 P7
eluminer je offline   Reply With Quote