Citiraj:
Originally posted by Horza
ne, ja nisam nazvao predsjednika uprave abita budalom, i ne volim kada mi se stavljaju riječi u usta. dugo sam bio skeptičan oko te vijesti o prekidu suradnje, ali malo sam razmislio i može biti. ali tko zna... ovo kaj je xbit rekao treba uzeti s rezervom. Xbit ima puno insidera, ali brdo ih je fake. i to kaj su nvidia senior memberi rekli da nemaju pojma o tome je rečeno s nekom rezervom, jer da to nije istina nvidia bi u strahu od loše reklame graknula da lažu. (ali opet... ni to nije sigurno)
pa svi chipseti za athlon64 su loši. probao sam i uvjerio se. za sada me samo interesira gigabyte k8nnxp jer mi se čini kao jedina ploča koja trenutno nešto valja (nju nisam probao).
nf3-250 će biti odličan. ili barem MNOOOOGO bliže tome nego KT8x0. kako memorijski kontroleri više nisu u igri, sve se svodi na feature, a nvidia je tu glavna. (to sam sve izvukao iz najavi novih proizvoda)
|
malo čitaj kaj pišem ja nisam rekel da si ti nazvao predsjednika uprave budalom nego sam te pitao koga zoveš budalom? i dal je to neko iz abita ili neko drugi?
zašto su svi čipseti za athlon64 loši??
i zašto će nf3-250 biti odličan?
jedina i glavna prednost nf 2 je bila memorijski kontroler u odnosu na npr. kt 600
a kaj se tiče fičera tu Via-ine ploče nisu zaostajale dapače i po čemu sudiš da je nvidija glavna u vezi fičera???