View Single Post
Staro 11.01.2004., 01:38   #13
pinsla
Caught Somewhere In Time

pinsla's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Originally posted by Horza
ne, ja nisam nazvao predsjednika uprave abita budalom, i ne volim kada mi se stavljaju riječi u usta. dugo sam bio skeptičan oko te vijesti o prekidu suradnje, ali malo sam razmislio i može biti. ali tko zna... ovo kaj je xbit rekao treba uzeti s rezervom. Xbit ima puno insidera, ali brdo ih je fake. i to kaj su nvidia senior memberi rekli da nemaju pojma o tome je rečeno s nekom rezervom, jer da to nije istina nvidia bi u strahu od loše reklame graknula da lažu. (ali opet... ni to nije sigurno)
pa svi chipseti za athlon64 su loši. probao sam i uvjerio se. za sada me samo interesira gigabyte k8nnxp jer mi se čini kao jedina ploča koja trenutno nešto valja (nju nisam probao).
nf3-250 će biti odličan. ili barem MNOOOOGO bliže tome nego KT8x0. kako memorijski kontroleri više nisu u igri, sve se svodi na feature, a nvidia je tu glavna. (to sam sve izvukao iz najavi novih proizvoda)
malo čitaj kaj pišem ja nisam rekel da si ti nazvao predsjednika uprave budalom nego sam te pitao koga zoveš budalom? i dal je to neko iz abita ili neko drugi?
zašto su svi čipseti za athlon64 loši??
i zašto će nf3-250 biti odličan?
jedina i glavna prednost nf 2 je bila memorijski kontroler u odnosu na npr. kt 600
a kaj se tiče fičera tu Via-ine ploče nisu zaostajale dapače i po čemu sudiš da je nvidija glavna u vezi fičera???
pinsla je offline   Reply With Quote