View Single Post
Staro 01.07.2007., 20:25   #17
Pomo
Laughing Man
Moj komp

Pomo's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor ojpi Pregled postova
Očito je da je problem negdje u tvojim postavkama. Prije si mislio da je optima krivac, a sad ti ni na t-comu ne radi. Jasno je da je problem u nečem drugom, a ne kod t-coma ili optime. Meni i preko optima adsl traffica i preko iskona torrenti vuku max brzinom.
Neznam samo gdje bi to bio problem kod mene. Svejedno je sa i bez firewalla, odnosno jel mi se515 u bridge ili router modu. Sve portove sam pootvarao, probao sa i bez enkripcije, stvarno neznam di bi još bio prob...
A ovo ranije za Optimu, što se toga tiče, oni mi mjesec dana ni http brzinu nisu kako treba isporučivali. Surfao sam ko' na 56k zato sam i otišao od njih. Uostalom, iste postavke sam imao i prije Optime i sve je super radilo...
Evo sad sam primjetio i da je upload bijedan, pa je možda to toga, ali nisam ga nigdje ograničio. Isprobat ću na laptopu, pa ću vidit.
A evo i rezultata speedtesta:
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams ... glitter in the dark near Tanhauser Gate. All those ... moments will be lost ... in time, like tears ... in rain. Time ... to die.
Pomo je online   Reply With Quote