View Single Post
Staro 01.07.2007., 11:06   #7
Smartguy
Spiderpig
Moj komp

Smartguy's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
Citiraj:
Autor Ober0n Pregled postova
Hm, da, dakle najvise problema sa napajanjem

Zaboravih napomenuti da bi volio stvari rijesiti u Rijeci tako da ne moram slati stvari na eventualnu reklamaciju u Zg. Sto svodio shopove na Links, Vemil, Ventex, Hgspot. Moram priznati da niti u jednom tom shopu nisam vidio Corsair. AFAIK Corsair sam vidio sam u Borgu ili nekom varazdinskom shopu. Ispravite me ako grijesim.

Daklem, iz ova 3-4 shopa koje napajanje? Recimo da preferiram uzet iz Linksa al moze bilo koji od ova 4 navedena.

@Razer

Nisam znao za ovaj GB konflikt sa memorija, morat cu to malo prouciti.

Zasto WD/Samsung a ne Hitachi? Sa WD-om sam imao losa iskustva, Seagate je navodno u ovim novim serijama pao kvalitetom, sa Hitachijem so far so good.

Doduse rekoh vec ta periferije HDD/DVD etc je imho prilicno nebitna i ovisi o iskustvima pojednog korisnika.

Je ova 1950Pro 512 MB bi legla samo tako, postoji problem, kamo je naci za 1100kn? O.o

@Smartguy
Uzeta u obzir Samo da proucim onda taj konflikt sa memorijom.

Corsair, je vec mi je upao u oko no, baci oko gore :/

Edit: mah, ajd ako imate kakvu dobru preporuku iz ova 4 shopa za napajanje super, ako ne nije bome ni neki problem naruciti online (optimum-online.hr jel?)...
ovaj konflikt sa memorijama ti je na novom čipsetu skoro pa riješen. Uvik imaš matični koje ti neće radit sa određenim memorijama. Ne mislim općenito nego baš tvoja neće raditi... to je više stvar "sreće" danas.

EDIT: links ima samo tagana koji se i nisu baš proslavili u zadnje vrijeme a ako može optima onda Dobrih 520W