Tema: OPREZ!!!
View Single Post
Staro 01.07.2007., 10:34   #1
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Talking OPREZ!!!

Dragi prijatelji,
Ovo pisem da vas upozorim na nesto sto mi se dogodilo i zato sto sam postao nevina zrtva prevare ispred supermarketa.
Dogodilo se je ispred Mercator centra u Splitu, a vrlo lako moze se dogoditi i vama.
Evo kako to izgleda.
Dvije zgodne, tamnopute 18 - godisnjakinje prilaze do vasega auta upravo kad slazete namirnice, koje ste kupili, na pod ispred prednjeg sjedista i spremate se za odlazak iz centra.
Jedna od njih pocne cistiti vjetrobransko staklo sa Windex-om za prozore, dok druga prilazi do vas i naginje se kroz prozor tako da joj grudi skoro ispadnu iz grudnjaka i kaze: "Zivio!" sa juznjackim naglaskom.
Nemoguce je ne pogledati je!
Kad im se uljudno zahvalis za ciscenje stakla i ponudis nesto novaca, kazu da im treba prijevoz do Sinja i pitaju mozes li ih povesti.
Ako pristanes, obje udju u auto i sjednu na zadnje sjediste.
U toku voznje, odmah nakon sto izadjete na autoput, one se pocinju dirati, maziti i ljubiti, a onda jedna preskoci na prednje sjediste i otkopca ti hlace, i, dok izvodi oralni seks, druga ti ukrade novcanik...

Ja sam na taj nacin bio napadnut u utorak, srijedu, cetvrtak i petak, ali u subotu i nedjelju nisam ih vise mogao naci!

Budite oprezni!

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740