View Single Post
Staro 30.06.2007., 16:45   #1
Ober0n
Registered User

Datum registracije: Jun 2007
MBO dvojba/trojba

Kupujem novi komp i manje vise sam sve rijesio/odlucio osim MBO i graficke.

Konfiguracija bi bila sljedeca:

---E6600 - vec narucen, par sto kn u odnosu na slabije modele mi previse ne znaci u zivotu jer ce komp 95% sluziti za posao

---Antec P182 - dvojba bila izmedu Armora i Anteca, glas otisao na stranu Antecu jer trenutno imam SLK3800 s kojim sam iznimno zadovoljan + case ce biti ispod stola i pa mi bolja estetika Armora ne znaci previse

---RAM - Crucial Balistix 5300 2x1GB - aleluja da je dosla nova posljika

---PSU - Seasonic - vjerovatno 600-M12 ili 650-S12, recimo da naginjem modularnom da izbjegnem 'sumu' kabela

---klasicne stavke - DVD-R Pioneer, 2xHDD Hitachi 320GB, FDD

E sad, ostaju MBO i graficka, pa bi molio savjet/misljenje

MBO dvojba/trojba:
-- ASUS P5WDH - odlicna ploca sa mozda za moj ukus previse integriranih stvarcica koje imaju tendenciju 'umiranja'

-- Gigabyte P35 DS3P ili P35C DS3R - noviji chipset, podrska za nadolazece procesora, eventualna podrska za DDR3 na drugom modelu, manje integriranih stvari (sto je pozitivno i negativno), vise sata utora (trenutni plan ukljucuje spajanje 3 SATA uredaja, pa 8 portova veseli )

Heto, dakle izmedu tih ploca uzeti sto? Cijena je li-la, za 200-300kn vise necu propasti, doduse vise od tih 1400-1500kn nema sanse da bi dao...

Graficka:
-- slabo se igram u zadnje vrijeme sto ne znaci da ne volim tu i tamo nesto i zaigrati, mislio sam uzet 8800 GTS al to bi bio bacen novac, tj baceno barem 800ak kn koje cu radije uloziti u UPS
- trenutni izbor 7900GS/X1950GT/X1950Pro, najskloniji sam kupovini 1950Pro, doduse vlada neka nestasica.
-- imam 20'' Wide LCD, dakle igrao bi na 1680x1050 rezoluciji i dao bi za graficku 1200-1500kn (vrh vrhova je ovih 1500kn i definitivno bi vise volio biti u nizem rangu )

Savjet?

Eto, poduzi prvi post ovdje, zahvaljujem na savjetima/misljenju
Ober0n je offline   Reply With Quote