29.06.2007., 22:48
|
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
hvala za podatke. Naso ih i ja. Nego s ATI TOOL-om ne mogu nac te stvari samo pise za active piplines (nis posebno za shader pipelines, vertex...)
hm..
budem probal s nekim dr alatima. iam vremena do ponedjeljka. Btw device ID se isto podudara. 7196. (x1300)..sve govori da je to x1300..
Citiraj:
Autor vranoga1
polako... provjeri sve da ne ispadeš u krivu..
chip name i device ID su u biti ime grafičke. x1300 ime se isčita iz tih vrijednosti
oni koji imaju novu stolnu x1600pro će im isto pisati x1300 i chip name i device id će pokazivati da se radi o x1300. A nije x1300 nego x1600
kao što sam ti rekao, jedini sigurni način je da brojke usporediš. Imaš i riva tuner i atitool.
x1600 ima 157 mil tranzistora, 12 pixel shadera, 5 vertex shadera, 4 texturne jedinice itd.. Ima tih parametara dosta.. potraži ih još
x1300 ima 4 pixel shadera, 2 vertex shadera i isto 4 texturne jedinice..
postoji ozbiljna mogućnost da si u pravu, ali potrudi se malo i provjeri detaljno te nađi dokaze da ti ne bude neugodno u krivom trenutku...
širina sabirnice nema veze.. već sam ja vidio jakih čipova sa strahovito okrljaštenom sabirnicom.. Pa se onda zovu SE, LE, LE TC, bla, bla...
|
|
|
|