View Single Post
Staro 29.06.2007., 22:48   #19
dD137
Registered User

Datum registracije: Jun 2007
hvala za podatke. Naso ih i ja. Nego s ATI TOOL-om ne mogu nac te stvari samo pise za active piplines (nis posebno za shader pipelines, vertex...)
hm..
budem probal s nekim dr alatima. iam vremena do ponedjeljka. Btw device ID se isto podudara. 7196. (x1300)..sve govori da je to x1300..

Citiraj:
Autor vranoga1 Pregled postova
polako... provjeri sve da ne ispadeš u krivu..

chip name i device ID su u biti ime grafičke. x1300 ime se isčita iz tih vrijednosti

oni koji imaju novu stolnu x1600pro će im isto pisati x1300 i chip name i device id će pokazivati da se radi o x1300. A nije x1300 nego x1600

kao što sam ti rekao, jedini sigurni način je da brojke usporediš. Imaš i riva tuner i atitool.

x1600 ima 157 mil tranzistora, 12 pixel shadera, 5 vertex shadera, 4 texturne jedinice itd.. Ima tih parametara dosta.. potraži ih još

x1300 ima 4 pixel shadera, 2 vertex shadera i isto 4 texturne jedinice..

postoji ozbiljna mogućnost da si u pravu, ali potrudi se malo i provjeri detaljno te nađi dokaze da ti ne bude neugodno u krivom trenutku...

širina sabirnice nema veze.. već sam ja vidio jakih čipova sa strahovito okrljaštenom sabirnicom.. Pa se onda zovu SE, LE, LE TC, bla, bla...
dD137 je offline   Reply With Quote