Hvala paske na info, procitao sam ove tutoriale vec jucer, vidio sam link u prijasnjim postovima. Joj tolko toga sam naucio u jednom danu da me glava bolila

D
Igra mi doista dobra i zasigurno cu platiti jos 2-3 mjeseca.
Napravio sam si ponovno lika, malo balansiranijeg i skuzio jos neke dodatne stvari i sad krecem. Ali ima toga jos puuno za uciti i to mi se svida.
Uglavnom ocekuj vjerojatno jos pitanja

Brat mi je isto vidio igru i poceo igrati, proslo je 24h a mi smo samo isli jedan do drugoga a sta sad radis kak ti ide a ovo a ono

Brijem da cu pored pretlate kupiti i jos neke pizdarije iz shopa

Ovako uz ekran su me priljubile samo ove igre, UT, COD, ROME i Stalker.
Hehe, htio bih reci jednu zanimljivost. Nekoliko dana prije nego sto sam vidio sto EVE u biti jest. Pricao sam sa frendom o nasim idealnim igricama, kakve zamisljamo. On je zamislio modificirani EVE

i ja sam mu na ideju rekao wow. S tom razlikom da bi vozio iz kokpita i borio se u borbi kao u freelanceru a pored stanica bi jos mogao dockati i na planete a borbe bi bile za planete gdje se minaju resurse. Bitke u orbiti i na samoj planeti.
No to je zasad smatram nemoguce izvesti zbog pinga pa je to u eveu rijeseno na "turnove" gdje ovisi skill i oprema.
Rekao sam mu da idem probati EVE pa cu mu javiti dojmove.
Poz paske! Kakav ti je nick u igri da te dodam u buddy a i vas ostale pa da pucam pitanja dok sam u igri