da, House je odlican! Vidim da ti se svidja House, a svidja se i meni, pa pogledaj malo serije koje sam ja preporucio. Ne znam sto mislis bod "britanac koji je sakrio svoj britanski naglasak", ne volis britanski naglasak? Ako te ne smeta britanski naglasak obavezno pogledaj Life On Mars, posto vidim da si osoba koja voli "detalje" u konverzacijama, kada ekipa samo nesto izlane i ti se pocnes trgat. Britanci su naravno najbolji u tome, a Life On Mars je BBC-eva serija (ne dokumentarna o Marsu ofc :P ). Entourage isto ima takvih forica, ali je serija malo predjetinjasta za vecinu ljudi, ali meni je odlicna za mindless entertainment.
Heroes vec postaje kultna serija, obavezno pogledat (dal ce ti bit prva, ili ce LoM bit prva, sam odluci)
Kyle XY je treca po redu koji bi trebao pogledati
Firefly - ultra cool serija, ali nije za svakoga, skini prvu i pogledaj. Ako ti se svidja pogledaj je.
Traveler - cool serija, nista specijalno, ali daleko od lose.
Jericho zaobidji za sad, osim ako ti nije dosadno doma (ali i tada vjerojatno ima boljih stvari za pogledat). Pocinje vrlo dobro, ali se scenarist pogubi vrlo brzo (cak mislim da su promijenili scenarista brzo posto serija nije bas imala veliku gledanost). Iako ono sto je zanimljivo kod Jericha je da ima ogromnu bazu ludih fanova (nesto kao Firefly) tako da ce show dobit drugu sezonu (iako, osim ako ja nisam nesto fulao, nisu prvu zavrsili, fali jedna epizoda I think) jer su ludi fanovi poslali 20 tona!!! ljesnjaka CBS-u. Zasto ljesnjaka? Jer je glavni lik upotri***io NUTS kao odgovor na zahtjev za predaju. Zasto NUTS!? "It was when they became surrounded and the Germans demanded their surrender that he sent back his now-famous reply to the German commander, General Heinrich von Luettwitz of the XLVIIth Armored Corps: "NUTS!""
Kako su serije stvar osobnog ukusa, drugi ljudi ce ti preporucit neke druge serije, ali ono sto sam skoro siguran da ce ti svidjet je LoM and Heroes, so check those two for sure.