Moderatori - ako mislite da je ovaj post "pobunjenički", varate se, ovo je samo osobno mišljenje koje nikome ne preporučam
jedan od razloga da nisam išao na maturalu večeru je bio i taj - obući odjelo itd - pa nisam ništ posebno napravio da treba za to napraviti neku posebnu zabavu, završio sam srednju i gotovo
osobno mi je to glupo da se treba obući posebno
ako već kupujem odjeću onda ju kupujem da ju nosim a ne da ju imam 1 dan svakih 5 god
Citiraj:
Autor Bartuc
Ali zato smo se svi skockali za maturalnu većeru i samo je jedan Hipi došao obučen ko konj... sve potrapano, izlizano... ko da ide na koncert od Nirvane 
|
ako si već poznao čovjeka 3-4 god, onda si mogao to očekivati
a osim toga zašto suditi čovjeka po tome kako se obuće ?
najvažnije je da je čovjek došao a ne kako je obućen (izuzetak extremi)
Citiraj:
Autor solefighter
kad već pričate o odijevanju, onda čujte ovo. moj dobar frend je na 3. god glazbe došao u bermudama i japankama odgovarati kod neke aždaje od profesorice i izletio s faksa zbog toga. prvo se snjom posvađao oko odgovaranja, pa su nastavili oko toga kako je on došao neprikladno obučen. no, profa se zainatila maksimalno da pokaže njemu i ostalima tko je tu glavni te ošla do dekana i nije odustala dok on nije bio ispisan s faksa. sad je na 1. god. sasvim različitog faksa. bacio je 3 godine studiranja zobg neozbiljnosti i neprikladnog odijevanja.
|
mogao je pisati pismo ministarstvu ili dati to u novine pa da profa dobije otkaz, bar bi ja to napravio
(makar bi ja ipak imao normalne hlaće i patike)
Citiraj:
Autor mat
nije glupo i nije zakon, to se zove kultura. potrazi u rijecniku. mozes ti doci kako hoces obucen, pa ces ispast seljak.
|
ja i jesam seljak

i nije me briga što drugi misle o meni
Citiraj:
Autor robert7
otkud ta pravila neznam,ali znam da su me stjerali sa suda kad sam dosao u kratkim hlacama po +40 po ljeti.
|
znaći da bi sud kupio odjelo nekome tko ga nema i nema novaca da si to priušti ili taj čovjek nikad nebi došao na suđenje ?
čovjek je na sudu a ne njegovo odijelo