Dobro je netko napisao. nije da se danas ne snimaju dobre serije i filmovi. Samo treba izabrati između lošeg. A televizija kupuje pakete. dva sranja, dva probavljiva i jedan odličan. Samo ga treba pogoditi ako nisi informiran. A kada i netko da preporuku ništa ne znači. Ukusi se razlikuju.
Kritika i gledatelji su jednostavno popljuvali Posljednji akcijski junak od najjačeg gradonačelnika na svijetu. Ja sam našao da je taj film jako zabavan. To je i osnovno što trebam od filma. Nije materijal za Oskara ili palmu ali je zabavan. Ima ih još puno takvih. Oni filmovi koji su dobili 11 Oskara mi uglavnom nisu zanimljivi. Ne gledam film da bi poslije 3 mjeseca mogao gruntati što je pjesnik htio reći ili poslagati vremenski tijek u filmu. Filmovi onog napuhanog Quentina mi se doslovno gade. Najobičnije smeće upakirano u reklamu i nazvano remek djelom od strane dobro potplačenih kritičara. I momak ne odustaje od dobro uhodane sheme. Snimi sranej od filma i porazbaca scene bez reda i poretka. I to je super. Ne meni.
Mogu se sjetiti kako su me puškom natjerali da gledam South Park. Bila je to epizoda 3. Od tada sam ih pogledao dobru većinu i neke po nekoliko puta. A sada se spremam da pogledam baš sve u komadu, kao što sam pogledao i Futuramu. To daje pravi doživljaj. Eh, da nije bilo prijetnji kod gledanja South Parka...
Moj je brat 80-tih došao pogledati kojeg vraga bratić i ja čekamo do u 1 sat u noći. Tek toliko da vidi. Onda se na ekranu ukazao Rene sa svojom pregačom i objasnio kako su ga u prošloj epizodi streljali te da sada glumi svog brata blizanca koji se isto tako zove Rene. Od tada je u 8.00 sjedio pred televizorom i čekao ne bi li Alo, alo počeo ranije.
Kako svugdje lude za serijom Zakon brače, i ja sam odlučio pogledati što je tako dobro. I to nekoliko puta. Problem je u tome što niti jednom nisam uspio budan dočekati kraj epizode. Serija je bezveze ali liječi nesanicu bolje od bilo koje tablete ili utakmice 1. HNL.