View Single Post
Staro 27.06.2007., 11:02   #40
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Autor SPLiFF Pregled postova
Mrzim serije bez tematike, nit humoristicna nit neke svrhe, samo gubljenje vremena.
Onda pogledaj: Heroes, Life On Mars, Kyle XY, Traveler (ne znam dal se vrte na nasoj telki, ali bih ih trebalo biti online u streamingu)

Heroes - vrlo dobra serija koja odlicno pocinje, malo se razvodni na sredini sezone, ali onda opet krene bit jako dobra.

Life On Mars - Odlicna (britanska) serija. Trebala je imati samo jednu sezonu, ali su produzili na dvije zbog velike popularnosti. To je malo razvodnilo kraj prve i pocetak druge sezone (posto su taj dio rastegnuli) jer se situacije ponavljaju, ali svakako vrijedno vremena.

Kyle XY - Vrlo zanimljiva serija interesantna svima koji vole razmisljati o tome sto su pogledali i pokusat prokuzit koj se k... to dogadja

Traveler - Dobra do vrlo dobra serija, koja pocinje jako zanimljivo, ali se ne moze bas reci da je nepredvidljiv razvoj situacije. Ali dobro napravljena, uz mrvicu previse Deus Est Machina poteza, ali da se prozvakat.

Entourage - Odlicna prva i druga sezona, kasnije sve isto, ali meni jos uvijek vrijedno vremena ako nemate sto drugo za radit. Moze se covjek nasmijati, serija je kratka i lagana. Nekima se nece svidjeti tematika (o mladom glumcu iz Queensa koji se probija u Hollywoodu), ali serija svakako ima svojih trenutaka. I dozu realnosti joj daje sto se pojavljuju likovi poput Jamesa Camerona "as himself" kada rezira jedan film u kojem Vince glumi.

Studio 60 on the Sunset Strip - dobra/vrlo dobra serija sa prokusanom TV glumackom ekipom. Moze se lijepo nasmijati

Od ostalih novih serija sto sam gledao: Blood Ties - 2.5, ko voli vampire nek izvoli; PI Barker - 3 za prvu epizodu, 2 za ostale, kretenski humor; Raines - 2.5, dosadno policijska serija sa Jeffom Goldblumom;

Za "TV serije" opcu kulturu svakako preporucam pogledati Heroes, Life On Mars i Kyle XY. Entourage i Studio 60 ako volite gledat TV serije i nemate pametnijeg posla. Ostale navedene samo ako vam je stvarno dosadno.

Edit: Zaboravih Weeds. Nisam gledao cijelu seriju, ali sam cuo dobre stvari o njoj i pogledao malo, priglup humor, ali se da nasmijati. Mislim da "Comedy about a suburban mother turned marijuana dealer" sve govori. Prakticki "Saving Grace" pretvoren u seriju.

A od dobrih humoristicnih u skorije vrijeme treba navesti :

"How I met your mother" - Odlicna prva sezona i pocetak druge.

"Knights of Prosperity" - nevjerojatno glup humor, nece se serija svidjeti svakome, ali se da nasmijati. Nije imala popularnost pa je ukinuta, ali to ne znaci da nece imati svojih poklonika.

"Firefly" - Ma jedna od najboljih humoristicnih serija ikad. Humor nije "nikad prije vidjen", glumci nisu "najbolji na svijetu", ali je scenarij dobro napravljen. Sve se vrti oko par ljudi koji su silom prilika na istom mjestu u isto vrijeme. Tipicna komedija situacija. Cinjenica da je to western u svemiru samo vas moze dodatno nasmijati. Serija je prekinuta, ali je snimljen film "Serenity". Obavezno pogledat prvo seriju, pa film. Film je napravljen da se zavrsi prica, jer, vjerovali ili ne, ali serija je imala pozadinsku pricu.

"King of Queens" - mislim da ju nitko nije spomenuo prije u ovom threadu, dobra/vrlo dobra serija.
Elven je offline   Reply With Quote