View Single Post
Staro 26.06.2007., 19:41   #17
Babaloo
In the lab...

Babaloo's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor vlincx Pregled postova
E sad mi se našli poduzetnici raspravljat da ovo da ono osim nekolicine koji su evo stvarno si dali truda i napisali neke pametne stvari dok ostali raspravljaju o novcu uloženom u komp koji je evo nasljednik laptopa koji je pred 3 godine koštao 5600 a ovih dana neznam kako prodan za 3000. Mašina je overkill ali na takvim stvarima ne šparama jer šta će nam 3 računala koja pola sata otvaraju nacrt u autocadu. Pravi poduzetnik najviše od svega cijeni svoje vrijeme i to da napravi šta više za šta manje vremena jer šta će mu 5000 kn u đepu više ako sljedećih 12 mjeseci dnevno mora provest sat vremena više na kompu.
A što se tiče gradske uprave uopće me nebrine kakva su računala u gradskoj upravi jer ako gradska uprava neobavi svoj posao bit će plaćena šta se nemože reć i za poduzetnika.
Pa vjerujem da te ne brine kakva su računala, ali kad kažeš uredsko računalo onda se najčešće misli na računalo namijenjeno obavljanju osnovnih uredskih potreba kao npr. surfanje, jednostavna multimedija, pisanje tekstova i tablica i sl. Ako veći navodiš da se radi o crtanju u CAD i sličnim programima onda baš i ne stoji da je to tipična uredska konfiguracija, već crtaći stroj za koji je potrebna nešto jača mašina, ali čini mi se svejedno da je ono overkill što si ti naveo. I kao što je Wolwerine naveo, ne možeš reći da je 8600GT grafa za ured. Ali to je samo moje mišljenje
** AMD FX-4300 @ 3.8 Ghz ** Asrock 990FX Deluxe 3 **16 GB G-Skill 1600Mhz ** Intel 545s 500 GB + 2xWD 1 TB ** MSI GTX 660 2GB ** DVD-RW LG H42N ** Corsair HX620 ** Logitech MX Master 2S ** Dell U2414 **SAMA Vulture
Babaloo je offline   Reply With Quote