Citiraj:
Autor SRV
Glacialtech 120mm u Ve-milu. Znam da neki nisu bili zadovoljni sa lezajevima, ali ovi moji su fenomenalni. Dobio sam konkretno GT1225EBDL-1, na SPCR-u vele da je u rangu Nexusa.
Mislim da su do skoro bili u ve-milu samo ball bearing, valjda je otud razlika.
|
Ocito si imao srece jer to sve jako varira od venta do venta. Naravno, ne volim glasan komp (daleko od nojz frika, da se razumijemo) i jako dobro cujem i cuo sam dosta ventova do sad. Ja imam 2 komada GT1225EBDL-1 i totalno su bezveze (da ne upotri***im i tezu rijec). I sama razlika izmedju ta dva moja ko fol identicna primjerka je osjetna. Mislim, tiho je to, al stvarno nis posebno. Protok zraka je ocaj zivi. Npr. ovi gigabyteovi sto su dosli s kucistem su recimo tu negdje po tisini, ali ih zato u protoku deru. Cuo sam i sharkoona kod frenda i ok je vent, al po meni ni jedan vent ne vrijedi 80+ kn. Iznimka samo u slucaju solo venta u nekoj HTPC konfi.
Kolko sam skuzio covjek hoce 4 venta, a to je u slucaju sharkoona nekih cca. 330 kn. Ukratko nemoj ocekivat cuda jer prosjecan covjek cuje razliku, ali je znacajno ne percipira. Ja bih dobro razmislio prije nego bi pljunuo doticnu cifru za ventilatore. Svi vole tisinu, samo moras vidjet u kojoj mjeri ti to znaci. Na temelju onoga sto sam do sad probao/slusao, ja bi osobno uzeo nesto duplo jeftinije a razliku ubacio/ulio u zeludac.