Citiraj:
Autor Gabre
svaka cast na uskolanim adminima na serveru, vise se ne smijes ni saliti.
kako su se razbahatili nevjerojatno.
ko je Nuke na serveru i koliko ima godina?
|
ovako nick Nuke koristim duze vrijeme,jedino sam klanove i tagove mjenjao.
dosad sam imao samo ove tagove
pod^Nuke!
mD ' Nuke
g2topgameX'nuke
igram na serveru jako dugo,moderator sam par mjeseci.
Moje pravo ime je Robert,dolazim iz jednog grada zvanog Zaprešić,te imam 19 godina.
Upravo polažem maturu za tehničara za računalstvo.
Sad kad znaš tko sam i što sam,idemo o sinoćnjem problemu.
Kao prvo,postoji
www.cod2you.com/forum , gdje mozete uputiti kritike na rad administratora,server i druge korisnike.
Znači ja ti nisam ni dužan odgovoriti ovdje na PCE.
Jučer na mapi mp_stalingrad ( Moscow ) je tvoje ponašanje prešlo svaku mjeru.Mapa ti se nije sviđala,ubijali su te u prvim sekundama,i naravno,bilo ti je dosadno.Zahtjevao si ili promjenu mape,ili promjenu gametype,i stalno si kukao .Cak si se drzao pametan da se nesmije plantat ispod planta A na toj mapi,ali naravno nisi upucen u to. ovdje su ti pravila,pa prije nego nekom pocnes soliti pamet procitaj ih
http://www.cod2you.com/forum/index.p...uncements;id=1
Nažalost,ne snimam demo-e od public igara,ali igrači koji su tamo igrali tada to mogu potvrditi.Par puta sam te opomenuo da ako ti se i NE sviđa mapa ili gametype,jednostavno napustis server te pricekas neku drugu mapu ili gametype.Ti si zatim nastavio tko sam ja da ti govorim,te poceo se malo bezobrazno ponasati,te sam te kickao jer si svima isao na zivce i ometao igru.Dosao si drugi put,poceo si opet prigovarat,opet si dobio kick.
Tek 3-i put si shvatio da je ok sutiti te si normalno do kraja odigrao.
Stoga pravo pitanje je,koliko ti imas godina?Vjerujem,mozda si stariji od mene,ali uz duzno postovanje,tako se ne ponasas.Trudim se biti fer i korektan admin,te sve na fini nacin rijesiti,ali neki ljudi to iskoristavaju.
Do sljedeceg puta,
robert7 aka g2topgameX'nuke
Daljni razgovor prihvacam na:
www.cod2you.com/forum
MSN :
robert7zg@hotmail.com
XFIRE : nuke7zg
MAIL :
robert7zg@gmail.com
@ vuco,drago mi je sto si nakon dugo vremena jucer navratio na server