View Single Post
Staro 21.08.2002., 11:25   #10
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
Re: Re: Re: Re: gdje sta kupiti za moddanje kucista

Citiraj:
Originally posted by greg SE

ma glupost, samo ih dobro smotas i zaljepis necim.........presjecanje negdje u 3 linije po kabelu dobro dodje al cak nie ni obvezno....
neznam i vi kupujete te kabele, ja imam neke koji su jako savitljivi

moram se ponavljati, glupost : pa tako bi i napajanje stvaralo dovoljno magnetsko polje da sjebe sve......sklopio sam n kucista s 220v neonkama u svim komninacijama (cak i onima s 10 komada od 10-15 cm razbacanih po kucistu) i nikad nikakvih problema....znam jedan takav komp cije sam kuciste radio, sljaka godinu dana vec bez beda

KABEL:nije problem savitljivost nego to sto ima 80 zica koje su tanke i medu njima ima pola mm plastike.ja sam rezao 40 linijske kablove i najebo se gadno.svugdje na netu koji su probavali su bacili jedno 5-6 kablova prije nego im je jedan bio dobar..cista matematika kaze da je jeftinije kupit rounded osim ak radis negdje gdje imaju puno ata100 kablova viska

IZMJENICNA strujaokusavam studirati FER pa neke stvari znam oko izmjenicne struje...ako si ti gurnuo samo lampu unutra onda mozda to radi ok. ali cim stavis kabel ili nesto sto stvara magnetsko polje unistit ces disk i sve ostalo. Vjeruj kabel od pegle fena i sl stvara jako magnestsko polje (nebus digo pivsku bocu na njemu).jesi li ti ziher da te neonke nemaju neki adapter na istosmjernu ili idu direkt na zidnu uticnicu?...neznam nis o 220V neonkama pa pitam...
msvrtan je offline   Reply With Quote