View Single Post
Staro 25.06.2007., 19:37   #7
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor pero696 Pregled postova

Ko tebi moze dokazat da si ti taj laptop donio u Hrvatsku, mozda si ga u medugranicnom podrucju zapalio, na racun cega ce ti Hrvatska poslat porez doma? Na racun dojave carinskog sluzbenika Slovenije? Koja je korist tog carinika slovenskog? nije mu to duznost..Bezveze, ja znam 10 ak slucajeva kupovine kompa, lcd tv-a vani i nikome nije porez dosao doma..

Istina da janezi javljaju nasima za npr. gume (Bregana), ali tu se podmazuju carinici pa poslije dijele ulov sa janezima..
NHF ali nemoj tvrdit ono sto NEznas. Ako si 1 lap prenio preko, neznaci da mogu svi i da to uvijek pali. Meni osobno su UZELI Slo carinici racun i koliko sam uspio vidjeti kopirali su ga (sto znaci da imaju fotokopiju sa mojim imenom i brojem putovnice ili osobne na njemu), a ono sto se desilo kasnije necu javno komentirati niti se hvaliti :P

Oko granice je sve stvar srece, a necemo sada razvuci raspravu o necemu sto je u javnosti NEzakonito, right!

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline   Reply With Quote