View Single Post
Staro 25.06.2007., 14:18   #51
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Big Guy Pregled postova
Internet Explorer sam ugasio tj end task napravio već puno puta ali za par sekundi se opet pojavi

avast je antivirus, nemam zoneAlarm
SuperAntiSpyware sam instalirao jer Spybot nije pronašao neke stvari (da bio je updatean) i onda sam instalirao taj super i on je pronašao neke tracking cookie pa sam ga ostavio
Hmm, ne znam zbog kojeg razloga se pali IExplorer, možda zbog ovog download mangera al nisam siguran:

Citiraj:
O4 - Startup: GameSpot Download Manager.lnk = C:\Program Files\GameSpot\GDM_TrayApp.exe
Ovaj Megaupload toolbar, to ti je spyware samo da znaš i to jedan od gadnijih, označen je crvenim (isto iz safemoda):

Citiraj:
O2 - BHO: Megaupload Toolbar - {4E7BD74F-2B8D-469E-CCB0-B130EEDBE97C} - C:\PROGRA~1\MEGAUP~1\MEGAUP~1.DLL
O3 - Toolbar: Megaupload Toolbar - {4E7BD74F-2B8D-469E-CCB0-B130EEDBE97C} - C:\PROGRA~1\MEGAUP~1\MEGAUP~1.DLL
Instaliraj si neki firewall, s njim češ moći malo ukrotit programe. A što se tiće usporavanja pogledaj koji od procesa koristi puno memorije i guši CPU pa javi.

Taj SASP ti se možda kolje sa Avastom pa ti je zato sve usporeno jer koliko vidim ima tu komponentu koja cijelo vrijeme zauzima memoriju.
tutix je offline   Reply With Quote