View Single Post
Staro 25.06.2007., 00:55   #10377
MisterM
1oo1 NooB

MisterM's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor Hrconja Pregled postova
-ne
-e to vidis ja ne psujem rodbinu itd vec nesmijes spomenuti ni najmanje "hebemti" odma kick bez da je itko ista upozorio. mrzim takve budale...sta u RL u zivotu nisu opsovale? sumnjam... eo samo za tebe tocnije mrzim kad ima admina na hrvatskim public serverima, jer su to vecinom retardirana djeca koja se osjecaju mocno sa rconom...
na pce serveru je ok jer mos umjereno psovaz i zajehebavat se a ne ko da smo djeca od 10 godina pa da nedajboze zapsujes...
Nisi mi trebao odgovarati za hakove - znam da ih ne koristiš.
Ajde "hebemti" to će proči umjereno ali prvi do tebe će nešto žašće...
Ali objasni mi jedno - i ja često psujem kad me nešto ne ide ali to ne pišem.
Zašto moraš napisati psovku??????? Apsolutno nebitno ali povlači ostale i onda za pol minute svi svima hebu sve po spisku.
A pozivamo ljude na zabavu a ne da se nerviraju jer neko stalno psuje - i to je problem.
Zbog toga moraš sječi psovke u korjenu - nitko te neće odma kickat jer ti je izletilo - bolje rečeno otipkao si - nego ako to stalno radiš.
Dugo igraš pa znaš da svi psuju - ali u čemu je poanta to NAPISATI?????
Taj dio nikada neću skužit.
Za one koji igraju tu igru prvi puta - još mogu skužit ali ljudi koji igraju CoD 2 skoro dvije godine i znaju sve o bugovima, lagu, lošim vezama, hackovima - ćemu pisana psovka ako si me fulao? Pogodit ćeš drugi puta.
Isto tako ako si na serveru gdje znaš da se radi sve u ljudskoj moči da nema hakova i tweakanja - ćemu optuživat iz prve nekoga jer je bolji - uvijek je netko bolji - uvijek.
A "predobri" odmah padaju u oči i stiči će ih zaslužena kazna - tome služe admini.
Sve sam ovo pisao samo jer si generalizirao a nisi rekao npr. svaka čast iznimkama.
NHF
Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment.
MisterM je offline   Reply With Quote