Citiraj:
Autor kundak
Htio bi uzet bezicnu tipkovnicu i ova S510 mi se bas sviđa. zanima me:
1. Koliko baterije traju, ocu li ih morat stalno punit ? - prijatelj mi ima neku bezicnu tipkovnicu i stalno puni baterije, to bi znacilo da moran nabavit 4 baterije sta nije bas mala investicija.
2.Vidia sam da je moguce uzet bez onog daljinskog. Je li moguce kupit je i bez misa jer mi se cini sranje ?
3.Ima li ikakvih problema s vezom ?
4. Ako mi mozete preporucit jos neku bezicnu multimedijsku tipkovnicu (ili desktop) - triba mi puno tipaka i mala potrosnja

|
1. Ja sam svoju uzeo pred 2 mjeseca, pa jos ne mogu tocno reci. Cura svoju ima 9 mjeseci, koristi je nemilo, i tek pred 2 mjeseca je zamjenila obicne Duracellke AAA (nisu punjive), koje su dosle s novom tast. Dakle 7. mjeseci suludog koristenja, ili 8-10 mj. normalnog tipkanja.
Postoji indikator u gornjem lijevom kutu, koji te upozori na zamjenu bat. dobrih 2 tjedna prije zamjene.
2. Mis je sranje, i nije moguce uzeti bez. Ja imam kombinaciju S510 tast. + MX510 pacov.
3. Ne, ako postujes upute. Ne smjestaj reciever blize od 20cm od drugih uredjaja koji stvaraju jace EM polje (CRT monitori, zvucnici...). Receiver i tast. ne trebaju imati direktnu opt. vezu, niti trebaju biti okrenuti jedni prema drugima.
4. Za tu lovu, tesko da ima ista ergonomicnije/kvalitetnije.