View Single Post
Staro 23.06.2007., 10:20   #36
SPLiFF
Premium
Moj komp

SPLiFF's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor morph Pregled postova
Od 2000. na ovamo među ostalim snimljeni/prikazuju se: Oz, Sopranos, Rome, Prison Break, Lost, Scrubs, 24, Jericho, Carnivale, That '70s Show, Futurama, My Name Is Earl, The Shield, Sex and the City, Battlestar Galactica, Gilmore Girls, CSI, Grey's Anatomy, Desperate Housewives, Malcolm in the Middle, Deadwood, Band of Brothers, South Park.....i vas dva bas ovu s pederima gledate...ne znam decki, ne znam...
au koji izbor, mos birat pedere (oz), mama mladja i ljepsa od kcerke (gilmorice), sex and the city (koja je uopce svrha ove serije?), kucanice su mi def. najgluplja novija serija, mrzim takve serije iz dna duse. CSI mi je recimo jedini ok, iako mi i to vec ide na k... jedno vrijeme su prikazivali najmanje 3 serije u kojima glavni lik ima neke telepatske moci. To ja nista ne pratim jer jako rijetko gledam tv, sve to cura gleda. Mrzim serije bez tematike, nit humoristicna nit neke svrhe, samo gubljenje vremena.

iskoristio bih priliku da se ishrackam na rtl i njihove rosaine, dadilju, bel air, pod istim krovom, punu kucu (ajd ovo im je prvi put) i sve ostale serije koje namjeravaju jos 38 puta reprizirati

word to morph za britance
SPLiFF je offline   Reply With Quote