View Single Post
Staro 20.08.2002., 19:58   #16
Trash
Premium

Trash's Avatar

Datum registracije: Apr 2002
Citiraj:
Originally posted by gpremec
I dalje smatram da i za mirroring vise pase da su dva ista diska, doduse, bilo bi zgodno da su iz razlicitih serija.
To stoji, ali je sigurnije (na usturb brzine) koristiti diskove razlicitih proizvodjaca.

Citiraj:

Vidim, i ti si imao dozivljaje s IBM-om, ali malo grijesis sto pljujes (samo) po madjarskim IBM-ovima. Jedini kvalitetni IBM diskovi u zadnjih dvije godine dolaze iz Japanske tvornice. Tesko ih je nabaviti i nesto su skuplji, ali se i znacajno manje griju od svoje brace iz drugih tvornica (to sto se manje griju je dokaz da se rade od kvalitetnijih materijala i da je kvaliteta izrade na znacajno visoj razini).
Japan? Prvi put cujem. Ja osobno imam jedan zanimljivi disk naveden u potpisu (madjarac 45) iz serije koja je masovno rikavala i koji kod mene doma trpi svakodnevne raznorazne torture kopiranja i usput mogu peci jaja na njemu bez obzira na jedan 8cm vent koji ga hladi. Kuc-kuc.

Citiraj:
Znacajno je skuplje? Nije, jer je u pitanju server koji mora raditi 365.4 dana u godini.
Sve je to jako lijepo, ali je realnost sasvim drukcija kada netko vidi cijenu scsi i ide raida i nitko im ne moze dokazati suprotno. Nazalost po njih.