@ Wolverine, Baja: ne mislim na SLI sada, nemam bas toliko para da odmah uzimam to, ali i ovako bi ova predlozena konfa bila puno jaca od moje trenutne
Ali ipak bih si volio ostaviti mogucnost za SLI, Crysis i Bioshock se blize

, i tko zna sto jos, pa kad jednom bude imalo smisla - samo ubodem novu graficku i to je to; a mislim na buducnost, pa bi uzeo DX10 karticu kad vec uzimam novu konfu.
Wolverine, ako hoces ubrzati grafiku, zasto ne bi napravio SLI od dvije mainstream kartice? Nemaju svi love za high-end, a sa SLIjem mozes ipak dobiti osjetno poboljsanje u odnosu na jednu karticu; dvije 8800 GTXice u SLIju su rezervirane stvarno za fanatike s puno love, ali onda uzmes Alienware ili Voodooa (jos kad bi ih isporucivali ovamo...) pa usput imas i izgled
Spominjete Samsungove HDDove, nisam zapravo razmisljao o njima - kakva su vam iskustva? U zadnjih 7 godina sam zadovoljan s Hitachijima, Seagate mi nije bas ostao u predobrom sjecanju; da WD Raptori nisu tako skupi, razmislio bi o jednom od 74 GB za Windowse

, ali ovako nista od toga
I samo se nadam da ce biti sto tisa konfa, to mi je skoro osnovna misao...
I jos nesto - kakva su vam iskustva s web-shopovima kod nas? Cijene su im manje, ali da li su OK (isporuka, placanje, "handling" komponenata, jamstva...?)