View Single Post
Staro 22.06.2007., 11:54   #32
Buger
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
Preporuka igara by PCE

Evo osmislio sam da otvorim ovaj thread kako bi napisali preporuke igara koje su vrijedne igranja, vidio sam da ima sličnih tema, ali sam mislio da ih malo osvježimo i strpamo u jedan thread(ako se vi slažete)

Budući da su ljetne vrućine, najbolje je popodne upaliti neku igru, istopiti koji sat, dok sunce na zađe

pa evo preporuka nekih igara po kategorijama(nadam se da ćete ih nadopunjavati):

Auto simulacije:
-GTR2
-Test Drive Unlimited
-Colin McRae Rally: DiRT
-Richard Burns Rally
- vjerojatno najbolja rally simulacija izrađena do danas
-NFS serijal - iako nije prava simulacija, privlači mnoge igrače željne brze zabave i modanja automobila

Nogometne simulacije:
-PES6 - prema mnogima najbolja simulacija nogometa danas
-FIFA 2007 - vjerojatno nije najbolja simulacija, ali ima svoje vjerne igrače željne kratkotrajne zabave

FPS:
-COD2 - pucačina koju nije potrebno previše spominjati. Vrijeme radnje je WW2. Posebno je dobra njena multyplayer komponenta
-The Chronichles of Riddick
-Red Orchestra: Ostfront 41-45
-Chaser

-Counter Strike Source
-F.E.A.R

RPG:
-WoW-najpoznatiji i najigraniji MMORPG (*isključivo online igranje)
-Diablo

TPS:
-Rainbow six: Vegas - vrlo zabavna pucačina sa elementima taktiziranja, ali ima vrlo visoke hardwareske zahtjeve

RTS:
-Company of Heroes - vjerojatno najbolji RTS današnjice. Odlikuje ga velika realnost i mogućnost taktiziranja
-Command & Conquer: Tiberium Wars - vrlo dobar i zabavan RTS. Privukao je mnoge igrače željne brze zabave. Postoje čak i službena natjecanja
-Warcraft 3 - jedan od najboljih RTSa u povijesti, mali hardwareski zahtjevi

...

mogli bi i staviti komentar pored svake igre

Moderatori, ako mislite da je ovaj thread nepotreban ili kopija prijašnjih threadova, slobodno ga izbrišite

Zadnje izmijenjeno od: Buger. 22.06.2007. u 14:21.
Buger je online   Reply With Quote